Niyazi Çakmakçı İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin yaşadığı çağa ayak uydurabilen çağdaş, bilgili, kültürlü, ahlaklı, dürüst, adaletli, çalışkan, sosyal, her türlü bilgi, beceri ve yeteneğe sahip, bulunduğu bölgede örnek olabilen lokomotif insanlar olarak yetişmesini sağlamak öncelikli amacımızdır.

Misyon: Okulumuz daima geleceği görebilen, geçmişinden ders çıkarıp geleceğe emin ve hızlı adımlarla koşan, karşılaştığı engelleri bilgi ve beceri ile aşabilen, takım çalışmasından zevk alabilen, mutlu, umutlu, sağlıklı, canlı, heyecanlı, vatanını, milletini ve bayrağını canından çok seven nesiller yetiştirme misyonunu üstlenmiştir.

Başarılar: Voleybol Yıldız Kızlar Kategorisi İl 4.lüğü , Güreş Serbest Stil İl 3.lüğü

Saatler: 08:00-14:40
Isınma: Doğal gaz
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Güreş
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006 e Twinning
Proje Çalışmaları: Sosyal Market

Telefon - (0442)761 20 72

WEB - https://niyazicakmakciimamhatipoo.meb.k12.tr

Adres - YAVUZ SULTAN SELİM MAH. MEBUS ABUBEKİR AKAY CAD. NİYAZİ ÇAKMAKÇI İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 30 TORTUM / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Tortum, Karadeniz bölgesinin Doğu Karadeniz bölümü sınırları içinde Tortum çayı vadisinde kurulmuş bir yerleşim alanıdır.

Ulaşım Erzurum merkezine 52 km olup ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tortum İlçe Merkezi