ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HAYIR ÇARŞISI AÇTIK

Manevi olarak her zaman yanında olduğumuz, hiçbir zaman desteğimizi esirgemediğimiz geleceğimizin mimarı kıymetli öğrencilerimizi maddi olarak da desteklemek istedik. Bu amaçla kıymetli bağışçımız Niyazi Çakmakçı Bey'in vesilesi ile bir hayrat çarşısı açtık. Buradaki amacımız özellikle maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını anında karşılamak oldu. Öğrencilerimizin çanta, defter, kalem, boya gibi okul ihtiyaçlarını karşıladık, karşılamaya da devam ediyoruz. Ancak bununla yetinmedik. Biliyoruz ki ihtiyaçları karşılanmış, sevindirilmiş her çocuk daha motive ve daha mutlu bir şekilde okula gelecektir. Bu düşünceden yola çıkarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bot, ayakkabı, mont ve kıyafet desteği de sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılarken onları rencide etmekten de kaçınıyoruz. Sınıf öğretmenlerimiz tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi yine sınıf öğretmenlerimiz aracılığıyla çarşıya götürerek ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

14.12.2022 112

14-12-202214-12-2022

14-12-202214-12-202214-12-2022

Adres:
YAVUZ SULTAN SELİM MAH. MEBUS ABUBEKİR AKAY CAD. NİYAZİ ÇAKMAKÇI İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 30 TORTUM / ERZURUM

(442) 761 2072