KİTAP AKADEMİSİ EKİM AYI TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kitap Akademisi projesi kapsamında okulumuzda öğrenci etkinliklerine ara vermeden devam ediyoruz. Bu ayki grup toplantımızı gerçekleştirdik. Kitap akademisi programına yeni katılan 5.sinif öğrencilerine program hakkında bilgi verildi. Öğrenciler kitaplar hakkında paylaşımda bulundular ve akademi projesi içinde yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

19.10.2022 215

Adres:
YAVUZ SULTAN SELİM MAH. MEBUS ABUBEKİR AKAY CAD. NİYAZİ ÇAKMAKÇI İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 30 TORTUM / ERZURUM

(442) 761 2072